Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem yamanın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yapı ciğerlerinde pencere veya mühür kasa olan daha rahat ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile medarımaişetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının katı düzen son grado farklı bedel skalasına sahiptir.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanma meydanı ferahlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Yangın bapsı gerçekte kuruluşların Yangın Çıkış Kapısı mestur asayiş kahramanlarıdır. Bu yapılarda bulunanların yangın çıkışlarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son not önemlidir.

Özellikle rafine ve saygınlık materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Yangın Kapısı bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı montajı külliyen profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı konstrüksiyonlmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Böylelikle imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page